Komende winter zitten veel mensen in de kou, letterlijk, omdat ze thuis de kachel niet aan kunnen doen en de keus moeten maken tussen de verwarming of eten. Daarom is Het Witte Paard vanaf 1 november de warmtehub voor de wijk. De kachel staat bij ons aan en iedereen die behoefte heeft aan een warme plek is welkom. Zonder de verplichting om iets te bestellen. Zzp-ers in de wijk, wijkbewoners in een moeilijke positie, iedereen die thuis de keuze moet maken tussen eten of de kachel.

Wil jij ons helpen, koop dan dit jaar geen kerstpakket , maar koop ons warmtepakket de hele winter door voor je collega’s, relaties, familie en vrienden. Daarmee hou je niet alleen hen warm, maar ook een wijkbewoner.

Het warmtepakket bevat:
– een kersenpittenzak geproduceerd door de naaiateliers van Talentfabriek010 , lekker warm hoor!
– een zakje warmthee met rosé peper en kardemom: hartverwarmend!
– een potje zelfgemaakte madame Jeanette chutney: als je het daar niet warm van krijgt … 

Het pakket kost je maar € 28,50 en daarmee financier jij ook een uitgestelde maaltijd of lekkere warme koffie voor een warmtehub bezoeker bij Het Witte Paard. Je kan er naar keuze nog een cadeaubon bij doen om weg te geven of om nog meer maaltijden te financieren.