Zondag 19 mei 15.00u – 17.00u Jazzzondag bij Het Witte paard met Trio Verploegen, Bronnenberg & Zwanink – gratis entree

Sinds 2018 heeft trompettist/bugelspeler Angelo Verploegen 6 cd’s opgenomen voor het exclusieve jazz label Just Listen Records. Samen met gitarist Wim Bronnenberg en contrabassist Steve Zwanink speelt Verploegen vandaag het repertoire van de albums The Art of Traveling Light uit 2020 en Little Dancer uit 2024: bekende en minder bekende jazz
standards, afgewisseld met eigen composities, die allemaal op een of andere manier te maken hebben met respectievelijk reizen en met de geboorte van Angelo’s kleinzoon in januari 2023.


Over The Art of Traveling Light: “Zijn bugelspel is van superieure klasse. Hij speelt met een toon zo rond en vet als slagroom, buigt de noten als het soepelste rubber, en dat alles met een vlekkeloze techniek. Hij soleert met een autoriteit die hem in staat stelt elk idee, hoe gefundeerd in de jazztraditie of hoe wild ook, uit te voeren.” – Tom Beetz in Jazzflits.

Over Little Dancer: “As always, Verploegen’s playing is creative, innovative and subtle. There is nothing pedestrian about his interpretations; they are fresh natural extensions of his personality, and always come with a subtle twist, a playful fillip.” – Rushton Paul in Positive-Feedback

Blijf lekker eten na afloop van het concert met een dinerarrangement. Voor € 12,50 pp hoef je thuis niet meer te koken en sluit je de jazzzondag goed af. Bovendien ondersteun je Het Witte Paard op deze manier om de jazzzondagen te organiseren. Dit is de lekkerste manier om goede muziek mogelijk te maken. Reserveer hier